top of page

Executive Education Academy #1 - Karel Dřevínek


Ve spolupráci s profesorkou Zuzanou Dvořákovou z VŠCHT jsme ukuchtili nový vzdělávací projekt s názvem Executive Education Academy. 🎓


Na tomto našem interaktivním kurzu se účastníci během jednoho semestru setkají se špičkou českých podnikatelů, investorů a CEOs, kteří jim předají své manažerské know-how. Ať už jde o rozvíjení kompetencí k růstu vlastní či svěřené firmy, efektivní vedení týmů, využívání těch nejnovějších a nejinovativnějších technologií nebo staré dobré networkování, EEA to v sobě má.


Jelikož se nám se Zuzanou povedlo do programu poskládat fakt velkou škálu silných osobností z českého byznysu, přišlo nám škoda nepodělit se o kus jejich znalostí, zkušeností i návyků s vámi všemi. Proto s každým z nich natočíme rozhovor. S Filipem Čermákem tuto sérii odstartuje partner AK Skils.cz, špička bankovního a finančního práva a corporate govenrnence, můj dlouholetý přítel, se kterým se známe už od mého působení v Citi, Karel Dřevínek. Tak ať vás toto trochu odbornější povídání baví a snad si z něj i něco odnesete. S pozdravem, váš r. :)


bottom of page